Marian van Beekum - Secretaris

Mijn naam is Marian van Beekum en ik ben sinds 7 jaar secretaris van de WOB en lid van het dagelijks bestuur. Ik ben niet geboren maar wel getogen in Wassenaar.

Ik loop zelf mee met de Nordic Walking club op de vrijdagochtend.

We starten elke week vanaf een andere locatie en proberen tijdens de wandeling ergens koffie te drinken. Mocht dat niet lukken, dan uiteraard aan het einde van de wandeling.

Het fijne ervan is dat je lekker buiten loopt. De groep is divers qua mensen wat het extra leuk maakt.

Judith van Wendel de Joode - Dagelijks Bestuur

 

Ik woon sinds 1982 in Wassenaar aan het Ammonslaantje en ik ben getrouwd met een echte Wassenaarder, Look van Wendel de Joode.

Ik ben groepsleider van de grootste groep van de WOB leden: de zwemmers, en lid van het dagelijks bestuur.

In mijn werkzame leven ben ik bibliothecaresse geweest, medewerker bij het NOS journaal en directiesecretaresse op een notariskantoor.

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met tuinieren en schilderen (www.judithdejoode.nl)

Leden Algemeen Bestuur

Sandor Singer - Penningmeester

Ik ben penningmeester van de WOB en tevens lid van het dagelijks bestuur van de stichting. WOB sprak mij aan omdat het wekelijks veel activiteiten organiseert en mensen in bewegig houdt. Zelf hou ik mij niet zodanig bezig met sport maar vind het fijn om met getallen bezig te zijn.

In mijn vrije tijd kweek ik elk jaar verschillende soorten chilipepers en speel ik graag basgitaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carla Danen

Ik ben geen Wassenaarse en ik vond het in het begin heel moeilijk om contact te krijgen, maar door aan sporten mee te doen hielp dat geweldig om mensen te leren kennen en mij hier thuis te voelen.

Ik ben groepsleider bij het Nordic Walken sinds januari 2006 en inmiddels zijn we met 3 groepen.

Jarenlang heb ik altijd met heel veel plezier getennist. Nu  doe ik aan Nordic Walken en yoga. Daarnaast schilder ik al vele jaren met plezier.

Hans van der Kooij

Geboren en getogen in Wassenaar, Oostdorperweg en mijn jeugd voornamelijk in Deyleroord in de Hyacintstraat doorgebracht.

Ik heb 40 jaar in de grafische industrie werkzaam geweest als grafisch vormgever. Vanaf mijn 11e jaar heb ik 25 jaar gevoetbald bij S.V. Wassenaar. Daarna heb ik 25 jaar bij een atletiekvereniging aan lange afstandslopen gedaan.

Sinds 2006 ben ik groepsleider van de gymclub die sport in de sportzaal van de Bloemcampschool. We hebben een leuke gemengde groep die het heerlijk vindt om iedere week een uurtje te sporten.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of mee te doen. We sporten op de maandagmiddag van 16.00 -17.00 uur.

 

Gerard de Jong

Ik ben Gerard de Jong en wassenaarder van geboorte. Verder altijd in Wassenaar gewoond. Ik heb mijn hele leven als kok gewerkt.

Wandelen deed ik vroeger met mijn zoon en we hebben duizenden kilometers gelopen door heel Zuid Holland en soms daarbuiten.

Na mijn werk ben ik bij de WOB terecht gekomen en ben daar gaan wandelen. Sinds februari 2009 ben ik groepsleider van de Wandelclub en daardoor zit ik ook in het algemeen bestuur van de WOB.

Wandelen doen we iedere week op maandagochtend van 10.30 tot 11.30u. Vertrekpunten zijn iedere week verschillend in en rondom Wassenaar, waar je op eigen gelegenheid naar toe moet komen.  Na  afloop is het gezellig koffiedrinken.

 

 

Lia de Jong

U zult mij waarschijnlijk kennen, want ik ben een rasechte Wassenaarse. Geboren en getogen! 

Ik ben coördinator van de WOB-gymgroep op de woensdag in de Sporthal. Wij sporten dan van 10.30 tot 11.30 uur onder leiding van sportinstructeur Jan Keer.

Kom gerust eens kijken, nieuwe leden zijn zeer welkom.

Gemma van Puffelen

Al enkele jaren leid ik de feitsclub met veel plezier en elke keer probeer ik steeds leukere fietsroutes te maken.

Steeds weer genieten wij van de mooie omgeving, bijvoorbeeld naar een boomgaard in Benthuizen. Of naar Koudekerk aan den Rijn, Is ook leuk fietsen langs het water. 

Vaak bepaalt de windrichting ons doel wat er voor zorgt voor veel afwisseling en fietsplezier.